Hvem er vi ?

 

Kammerkoret Audite, som blev stiftet i 1983, er et ambitiøst amatørkor, som overvejende beskæftiger sig med gammel og nutidig klassisk musik. Koret har opført flere større værker af såvel kirkelig som verdslig art, som fx Brahms’ Ein deutsches Requiem, Faurés Requiem, Carl Nielsens Fynsk forår , ”Foråret” fra Årstiderne af Haydn, Messa di Gloria af Puccini.

 Koret har som tradition hvert andet år at foretage en koncertrejse til et europæisk land, i et forsøg på at skabe forståelse for skandinavisk og specielt dansk musik, samt at etablere kontakter til kormiljøet i værtslandet.

Vores koncertrejser 2010 og 2012 gik  til Frankrig hhv. Irland.
I 2014 var vi i Lissabon, hvor vi i samarbejde med et lokalt kor, Polyphonia Schola Cantorum, sang 3 fælles koncerter.
I sommeren 2016 sang koret tysk og dansk musik ved 3 koncerter på en tur til Trier og Brauneberg ved Mosel.
Foråret 2018 gik koncertturen til Finland, hvor vi sang finsk og dansk musik. Vi havde fornøjelsen af at have kontakt til det meget dygtige finske kor Duacapella, fra Sibbo, som vi havde en koncert sammen med og som arrangerede en dejlig fest for os. Et højdepunkt på Finlandsturen, var at synge koncert i Tempelpladsens kirke i Helsingfors. I 2020  skulle turen gå  til Nice, Frankrig, men corona-epidemien forhindrede os desværre.

Korets historie i korte træk

klassisk korsang København