Hvem er vi ?

 

VI søger  nye sangere i alle stemmegrupper.

Kammerkoret Audite, som blev stiftet i 1983, er et ambitiøst amatørkor, som overvejende beskæftiger sig med gammel og nutidig klassisk musik. Koret har opført flere større værker af såvel kirkelig som verdslig art, som fx Brahms’ Ein deutsches Requiem, Faurés Requiem, Carl Nielsens Fynsk forår og ”Foråret” fra Årstiderne af Haydn.

Koret har som tradition hvert andet år at foretage en koncertrejse til et europæisk land, i et forsøg på at skabe forståelse for skandinavisk og specielt dansk musik, samt at etablere kontakter til kormiljøet i værtslandet. Vores koncertrejser 2010 og 2012 gik således til Frankrig hhv. Irland.
I 2014 var vi i Lissabon, hvor vi i samarbejde med et lokalt kor, Polyphonia Schola Cantorum, sang 3 fælles koncerter.
Julen 2014 sang vi gammelt og nyt: Palestrina, Victoria, Poulenc og Morten Lauridsen.
I foråret 2015 sang vi Messa di Gloria af Puccini sammen med Jægerspriskoret, et kammerorkester og 2 solister. Julen 2015 sang vi motetter af Arvo Pärt og Niels la Cour, og en Julekantate af Morten Poulsen.
I sommeren 2016 sang koret tysk og dansk musik ved 3 koncerter på en Mosel-tur.
Julen 2016 sang vi, igen sammen med Jægerspriskoret, værker af Buxtehude & Bach.  I foråret 2017 sang vi små værker af bl.a. Gade og  Brahms samt nyere danske og svenske sange. Repertoiret til julekoncerterne 2017 var nordisk julemusik.
Foråret 2018 gik koncertturen til Finland, hvor vi sang finsk og dansk musik. Vi havde fornøjelsen af at have kontakt til det meget dygtige finske kor Duacapella, fra Sibbo, som vi havde en koncert sammen med og som arrangerede en dejlig fest for os. Et andet højdepunkt på turen, var at synge koncert i Tempelpladsens kirke i Helsingfors.

 

xxxx